Med to aflysninger af den traditionelle årlige Lakridsfestival, måtte arrangør-teamet være kreative.

Med udgangspunkt i en lille åbning i restriktionerne, lykkedes det arrangørerne (Eva Vedel, Expoviva og Kenneth Guldhammer fra Scagro Food) i september at gennemføre ”The Taste of Liquorice Award 2020” i Tivoli, København.

Det seje Team gav ikke op – lakridssmagen SKAL ud og det kom den!

Årets nominerede produkter med smagen af lakrids, blev bedømt af et stærkt smagspanel, bestående af dessertkok, konditor og Bagedystdommer Markus Grigo, Tivolis gastronomiske udvikler Tora Bjarnason og kagekunstner, kogebogsforfatter og opskriftsudvikler Maja Vase.

Kriterierne for bedømmelsen var bl.a. struktur, smag og unikhed.

Vinderne blev:

Guld – Bagsværd lakrids

Sølv – Reserved Chocolate Denmark

Bronze – Hattesen Konfektfabrik

”Det er en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med lakridsentuisiaster” lyder det fra Kenneth Guldhammer, Scagro Food. ”Vi vil også i 2021 være på lakridserne med præsentation af nye og spændende produkter”.